De zece ani in slujba pacientilor

Misiunea cabinetelor noastre este de a oferi servicii medicale la cele mai inalte standarde de calitate. Personalul nostru competent va asteapta cu preturi competitive chiar la Dvs. in cartier, in Drumul Taberei.

S.C. DALI MEDICAL S.R.L.

CUI: 17290634

J40/3783/2005

Sediu Social: Calea 13 Septembrie, Nr.126, bl. P34, et.1, Ap.4, Sector 5, Bucuresti

Cont bancar: RO64RZBR0000060006268836 - RAIFFEISEN BANK

Punct de lucru: Str.Cetatea Histria nr. 12, etaj 1, sector 6, Bucuresti

Centrul Dali Medical a plasat in centrul actiunilor sale pacientul. Mentinerea starii sale de sanatate este valoarea de baza a profesiei de medic. Oferim servicii medicale de calitate si construim in acelasi timp relatii durabile cu toti pacientii nostri, ceea ce ne ajuta sa-i cunoastem, sa le stim istoricul medical, reusind astfel sa intervenim prompt in momentul in care situatia o impune. Prin relatia de confidentialitate, colaborare si incredere intre medic si pacient pe care o promovam incercam sa aducem un plus de valoare actului medical in beneficiul exclusiv al sanatatii pacientilor nostri.

Valorile pe care ne bazam activitatea sunt:

Mentinerea sanatatii pacientilor nostri prin promovarea unei relatii durabile cu medicii din cadrul centrului nostru.

Incredere, confidentialitate si promptitudine in relatia medic-pacient pentru acordarea unei asistente medicale personalizate.

Dezvoltare si optimizare a activitatilor si proceselor specifice ca raspuns la nevoile pacientilor dar si a nevoilor personalului medical.

Cercetarea, inovarea si informarea sunt preocupari esentiale pentru a reusi sa mentinem servicii la cele mai inalte standarde de calitate, de aceea dedicam timp si resurse pentru educatia viitorilor specialisti si informarea pacientilor.

Servicii Medicale

Avem Contract cu CASMB.

Specialisti cu o vasta experienta va asigura servicii medicale de inalta calitate, atentia de care aveti nevoie si monitorizarea continua a starii de sanatate. Va putem ajuta cu:

  • Diagnostic si tratament
  • Consultatii de specialitate
  • Interpretarea datelor paraclinice
  • Dispensarizarea bolilor cronice
  • Tratamente

Contact

DALI MEDICAL

Adresa:Str.Cetatea Histria, nr.12, et.1
  Sector 6, Bucuresti
Telefon: 021.413.53.79 / 021.745.32.08
E-mail: office@dalimedical.ro

Harta